9-13 marca 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 09.03.2009r. |
Chleb żytni 45g Chleb razowy20g Ketchup 20g Ogórek konserwowy 3g Herbata malinowa 150g |
Ryż zapiekany z jabłkami i rodzynkami Sok truskawkowy |
Herbata z cytryną 150g |
Wtorek 10.03.2009r. |
Kawa mleczna 200g Chleb razowy 20g Masło10g Nutella 5g Ser „Koluś” 10g Mandarynka 3g |
Kaszka manna na rosole drobiowym 200g Surówka z kapusty czerwonej z majonezem 60g Napój malinowy 150g |
Galaretka brzoskwiniowa z owocami i bitą śmietaną 150g |
Środa 11.03.2009r. |
Kakao 200g Bułka ze słonecznikiem 30g Masło 10g Chleb żytni 45g Bułka kajzerka 20g Miód naturalny 2g Jabłko 20g Kiełbasa śląska 15g Herbata z cytryną 150g |
Zupa pomidorowa z ryżem na porcji rosołowej 200g Kluski ziemniaczane z boczkiem wędzonym 200g Kapusta kwaszona gotowana 60g Sok wiśniowy 200g |
Banan Chrupki kukurydziane |
Czwartek 12.03.2009r. |
Kawa mleczna 150g Chleb żytni 45g Masło 10g Chleb razowy 15g Kiełbasa krotoszyńska 15g Ser plastry edamski 15g Ogórek kwaszony 10g |
Rosół z makaronem 200g Udziec z indyka pieczony 60g Sos 30g Ziemniaki 20g Surówka z marchwi jabłka i chrzanu 60g Napój malinowy 200g |
Rogal 20g Masło 10g Miód naturalny2g Kawa mleczna |
Piątek 13.03.2009r. |
Kawa mleczna 200g Chleb zytni 45g Masło 10g Pasta rybna z makreli Ogórek 10g Herbata z cytryną 150g |
Krupnik z jarzynami na porcji rosołowej 200g Kotleciki z jajek 60g Ziemniaki puree 200g Surówka z kapusty pekińskiej 60g Sok truskawkowy 200g |
Sok marchwiowy 200g Biszkopty 2g |
Sobota 14.03.2009r. |
--- | --- | --- |
Niedziela 15.03.2009r. |
--- | --- | --- |