Kliknij tutaj



Projekt realizują:


Stowarzyszenie UŚMIECH

Urząd Miasta i Gminy KĘPNO

Kapitał Ludzki - Narodowa Strategia Spójności

Unia Europejska - Europejski Fundusz Społeczny

Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego
A A A

9 - 13 listopada 2009 r.

Data Śniadanie Obiad Podwieczorek
Poniedziałek
09.11.2009r.
Chleb żytni 35g
Bułka kukurydziana 35g
Masło 10g
Serek „Koluś” 20g
Pasztet drobiowy 20g
Jabłko 10g
Herbata owocowa 150g
Kawa mleczna 150g
Zupa ziemniaczana na porcjach rosołowych 200g.
Ryż zapiekany z jabłkiem i rodzynkami 200 g
Sok wiśniowy 150g
Chleb żytni 40g.
Masło
Ser hochland
Herbata miętowa
Wtorek
10.11.2009r.
Chleb razowy25g
Chleb żytni 35g
Masło 10g
Kiełbasa szynkowa 10g
Ogórek świeży 50g
Herbata miętowa 150g
Marchew surowa 10g
Kawa mleczna 150g
Zupa porowa z lanym ciastem na porcjach rosołowych 200g
Pulpety
Sos pieczarkowy
Marchew gotowana
Ziemniaki
Sok truskawkowy 150g
Rogal
Masło
Dżem truskawkowy
Kawa Mleczna
Środa
11.11.2009r.
- - -
Czwartek
12.11.2009r.
Chleb żytni 35g
Chleb razowy 25g
Masło 10g
Miód naturalny
Kakao 150g
Herbata malinowa 150g
Kawa mleczna 150g
Zupa jarzynowa ze śmietaną 200g
Lazania z mięsem i warzywami 200g
Sok truskawkowy 150g
Chleb razowy 25g
Masło 10g
Serek kanapkowy 20g
Ogórek kwaszony 10g
Herbata z cytryną 150g
Piątek
13.11.2009r.
Bułka 30g
Chleb żytni 35g,
Masło 10g
Dżem z czarnej porzeczki 5g
Ser żółty plastry 15g
Jabłko 40g
Kawa mleczna 150g
Herbata 150g
Zupa pomidorowa z ryżem na porcjach rosołowych 200g
Ziemniaki puree 150g
Jajko gotowane 1 szt.
Fasolka szparagowa konserwowa 15g
Sos biały 30g
Sok wiśniowy 150g
Drożdżówka z jabłkiem
Herbata z cytryną