9 - 13 listopada 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 09.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Bułka kukurydziana 35g Masło 10g Serek „Koluś” 20g Pasztet drobiowy 20g Jabłko 10g Herbata owocowa 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa ziemniaczana na porcjach rosołowych 200g. Ryż zapiekany z jabłkiem i rodzynkami 200 g Sok wiśniowy 150g |
Chleb żytni 40g. Masło Ser hochland Herbata miętowa |
Wtorek 10.11.2009r. |
Chleb razowy25g Chleb żytni 35g Masło 10g Kiełbasa szynkowa 10g Ogórek świeży 50g Herbata miętowa 150g Marchew surowa 10g Kawa mleczna 150g |
Zupa porowa z lanym ciastem na porcjach rosołowych 200g Pulpety Sos pieczarkowy Marchew gotowana Ziemniaki Sok truskawkowy 150g |
Rogal Masło Dżem truskawkowy Kawa Mleczna |
Środa 11.11.2009r. |
- | - | - |
Czwartek 12.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Miód naturalny Kakao 150g Herbata malinowa 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa jarzynowa ze śmietaną 200g Lazania z mięsem i warzywami 200g Sok truskawkowy 150g |
Chleb razowy 25g Masło 10g Serek kanapkowy 20g Ogórek kwaszony 10g Herbata z cytryną 150g |
Piątek 13.11.2009r. |
Bułka 30g Chleb żytni 35g, Masło 10g Dżem z czarnej porzeczki 5g Ser żółty plastry 15g Jabłko 40g Kawa mleczna 150g Herbata 150g |
Zupa pomidorowa z ryżem na porcjach rosołowych 200g Ziemniaki puree 150g Jajko gotowane 1 szt. Fasolka szparagowa konserwowa 15g Sos biały 30g Sok wiśniowy 150g |
Drożdżówka z jabłkiem Herbata z cytryną |