26 - 30 października 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 26.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Kiełbasa szynkowa 20g Ogórek świeży 40g Marchew surowa 15g Herbata owocowa 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa ziemniaczana na porcjach rosołowych 200g Naleśniki z serem 200g Sok malinowy 150g |
Bułka kukurydziana 35g Serek kanapkowy 20g pomidor 10g Masło 10g Herbata z cytryna 150g |
Wtorek 27.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Ser „Koluś” 10g Nutella 10g Jabłko 10g Kawa mleczna 150g Herbata z cytryną 150g |
Zupa porowa z lanym ciastem na porcjach rosołowych 200g Filet drobiowy smażony 60g Ziemniaki z wody 150g Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem 60g, Sok truskawkowy 150g |
Ciastko kruche 150g Sok „Kubuś” 150g |
Środa 28.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Bułka kajzerka 30g Masło 10g Ser żółty plastry 10g Pomidor 10g Jabłko 10g Gorące mleko 150g Płatki czekoladowe Herbata miętowa 150g |
Zupa pomidorowa z ryżem na porcjach rosołowych 200g Pieczeń rzymska 60g Ziemniaki z wody 150g Surówka z pory i jabłka z majonezem 60g Sok wiśniowy 150g |
Chleb żytni 35g Masło 10g Kiełbasa żywiecka 20g Serek hochland plastry 10g Herbata z cytryną 150g |
Czwartek 29.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Ogórek kwaszony 10g Kiełbasa jałowcowa 20g Kawa mleczna 150g Herbata z cytryną 150g |
Barszcz czerwony z makaronem na porcjach rosołowych 200g Gulasz wieprzowy 60g Ziemniaki puree 150g Buraczki 60g Sok malinowy 150g |
Budyń śmietankowy z sokiem malinowym 150g |
Piątek 30.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Pasta rybna 15g Serek kanapkowy 20g Jabłko 10g Herbata owocowa 150g Kawa mleczna 150g |
Rosół z kaszką na porcjach rosołowych 200g Prażonki z boczkiem 150g Kapusta kwaszona gotowana30g Sok truskawkowy 150g |
Sok wiśniowy 150g, Wafle Grześki 50g |