23-27 marca 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
23.03.2009 r. Poniedziałek |
Kawa mleczna 200g Chleb 45g Pasztet drobiowy 15g Masło 10g Ogórek zielony 5g Herbata miętowa 150g |
Zupa ogórkowa ze śmietana na porcji rosołowej 200g Spaghetti z sosem mięsnym 200g Sok malinowy 150g |
Bułka kanapkowa 35g Masło 5g Miód naturalny 2g Kawa mleczna 150g |
24.03.2009 r. Wtorek |
Kawa mleczna 200g Chleb 45g Masło 10g Dżem morelowy 20g Serek „Prymus” z warzywami 15g Jabłko 40g Herbata z cytryną 150g |
Kaszka manna na rosole drobiowym 200g Filet z piersi kurczaka panierowany 60g Ziemniaki 200g Surówka z pory i jabłka 50g Sok wiśniowy 150g |
Sok Kubuś 150g Chrupki kukurydziane 2g |
25.03.2009 r. Środa |
Gorące mleko 150g Chleb 35g Kulki czekoladowe 15g Masło 10g Bułka kanapkowa 15g Miód naturalny 2g Marchew surowa 20g Herbata malinowa 150g |
Zupa z fasolki konserwowej na porcji rosołowej 200g Gulasz wieprzowy 60g Kasza 150g Buraczki 20g Ogórek zielony 10g Sok truskawkowy 150g |
Chleb razowy ze słonecznikiem 35g Masło5g Ser edamski 5g Jajko gotowane 5g Herbata miętowa 150g |
26.03.2009 r. Czwartek |
Kawa mleczna 150g Chleb 45g Bułka kukurydziana 35g Masło 10g Kiełbasa śląska 15g Pomidor 20g Rzodkiewka 5g Herbata z cytryną 150g |
Zupa buraczkowa z makaronem na porcji rosołowej 200g Prażonki z boczkiem wędzonym 200g Kapusta biała gotowana 60g Sok malinowy 150g |
Kisiel truskawkowy 150g biszkopty |
27.03.2009 r. Piątek |
Kawa mleczna 200g Masło 10g Chleb45g Chleb razowy 25g Ser żółty tylżycki 10g Ogórek zielony 20g Herbata z cytryna 150g |
Krupnik z jarzynami na porcji rosołowej 200g Kotlet rybny 50g Ziemniaki 200g Surówka z kapusty kwaszonej i marchwi 60g Sok truskawkowy 150g |
Rogal 35g Masło 5g Kawa mleczna 150g jabłko |
28.03.2009 r. Sobota |
--- | --- | --- |
29.03.2009 r. Niedziela |
--- | --- | --- |