23 - 27 listopada 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 23.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Kiełbasa koktajlowa 50g Ogórek kwaszony 10g Herbata z cytryna 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa kapuśniak z młodej kapusty na porcjach rosołowych 200g Zapiekanka makaronowa z kiełbasa i warzywami 200g Sok truskawkowy 150g |
Herbata Bułki kukurydziane Masło Kiełbasa śląska Ogórek świeży |
Wtorek 24.11.2009r. |
Chleb razowy25g Chleb żytni 35g Masło 10g Kiełbasa śląska 20g Serek Koluś Herbata z cytryną 150g Marchew surowa 10g Kawa mleczna 150g |
Zupa pomidorowa z ryżem na porcjach rosołowych 200g Udko smażone 60g Ziemniaki z wody 150g Surówka z pory i jabłka z majonezem 60g Sok malinowy |
Pączek Kawa mleczna 150g |
Środa 25.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Rogal 25g Masło 10g Ser żółty plastry 15g Pomidor 10g Jabłko 40g Herbata Miętowa 150g Kawa mleczna 150g |
Barszcz czerwony z makaronem na porcjach rosołowych 200g Pieczeń rzymska 60g Ziemniaki 150g Surówka z kapusty pekińskiej 60 g Sok truskawkowy 150g |
Chleb razowy 25g Masło 10g Serek kanapkowy 20g Ogórek kwaszony 10g Herbata z cytryną 150g |
Czwartek 26.11.2009r. |
Bułka 30g Chleb żytni 35g, Masło 10g Dżem z czarnej porzeczki 5g Pasztet drobiowy 20g Kawa mleczna 150g Herbata owocowa 150g Jabłko |
Rosół z lanym ciastem na porcjach rosołowych 200g Wątróbka drobiowa z cebulą 60g Ziemniaki 200g Surówka z kwaszonego ogórka i Jabłka 60g Sok truskawkowy 150g |
Drożdżówka z jabłkiem Herbata z cytryną |
Piątek 27.11.2009r. |
Gorące mleko 150g Kulki czekoladowe Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Serek topiony 20g Herbata z cytryną150g jabłko |
Barszcz biały na porcjach rosołowych 200g Prażonki z boczkiem 150g Kapusta kwaszona gotowana 30g Sok wiśniowy 150g |
Wafle Grześki 50g Sok malinowy 150g |