20 - 24 kwietnia 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
20.04.2009 r. Poniedziałek |
Kawa mleczna 250g Chleb żytni 45g Chleb razowy 25g Masło 10g Kiełbasa śląska 15g Pomidor 5g Herbat a z cytryną 250g |
Zupa z fasolki szparagowej na porcji rosołowej 200g Lazania z mięsem i warzywami 200g Napój wiśniowy 150g |
Rogal 30g Masło 5g Dżem truskawkowy Kawa mleczna 200g |
21.04.2009 r. Wtorek |
Kawa mleczna 250g Chleb żytni 45g Chleb razowy 25g Masło 10g Ser kanapkowy 15g Ogórek kwaszony 10g Herbata malinowa 150g |
Kaszka manna na porcji rosołowej 200g Kluski ziemniaczane z boczkiem wędzonym 200g Kapusta kwaszona gotowana 60g Sok truskawkowy 200g |
Jogurt serduszko 150g |
22.04.2009 r. Środa |
Kawa mleczna 250g Chleb 45g Chleb razowy 25g Masło 10g Kiełbasa drobiowa 30g Ser plastry Tylżycki 8g Herbata z miętą 250g |
Rosół z makaronem na porcji rosołowej 200g Udziec z indyka pieczony 60g Ziemniaki 200g Surówka z marchwi, jabłka i chrzanu z majonezem 60g Sok malinowy 200g |
Kaszka manna na gęsto z sokiem malinowym 200g |
23.04.2009 r. Czwartek |
Kakao 250g Bułka kukurydziana 30g Chleb żytni 45g Masło 10g Miód 2g Kiełbasa krotoszyńska 15g Jabłko 30g Herbata malinowa 150g |
Zupa porowa z lanym ciastem na porcji rosołowej 200g Pulpety gotowane 60g Sos pieczarkowy 50g Ziemniaki 150g Marchew gotowana 30g Ogórek zielony 10g Napój wiśniowy 200g |
Chleb żytni 45g Masło 8g Ser plastry 5g Jajko gotowane 5g Szczypiorek 2g Kawa mleczna 150g |
24.04.2009 r. Piątek |
Kawa mleczna 250g Chleb żytni 45g Masło 10g Pasta rybna z makreli 15g Ogórek kwaszony 5g Herbata z cytryną |
Zupa pomidorowa na porcji rosołowej z ryżem 200g Kotleciki z jajek 60g Ziemniaki piure 200g Surówka z kapusty pekińskiej 60g Sok malinowy 200g |
Drożdżówka z jabłkiem 50g Kawa mleczna 150g |
25.04.2009 r. Sobota |
--- | --- | --- |
26.04.2009 r. Niedziela |
--- | --- | --- |