2 - 6 listopada 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 02.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Kiełbasa debreczyńska 20g pomidor 10g Herbata miętowa 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa jarzynowa ze śmietaną 200g Racuchy z jabłkiem i cukrem 200g |
Chleb żytni 35g Masło 10g Nutella 10g Herbata z cytryną 150g |
Wtorek 03.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Bułka kukurydziana 35g Masło 10g Ogórek świeży 40g Ser żółty plastry 10g Marchew surowa 15g Herbata z cytryną 150g |
Rosół z ryżem na porcjach rosołowych 200g Udko drobiowe smażone 60g Surówka z marchwi i ananasa 60g Ziemniaki 150g Sok Kubuś 150g |
Galaretka truskawkowa z bitą śmietaną i brzoskwiniami150g |
Środa 04.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 35g Masło 10g Serek „Koluś” 10g Ogórek kwaszony 10g Kiełbasa krotoszyńska 20g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa buraczkowa z makaronem na porcjach rosołowych 200g Bitki wieprzowe 60g Ziemniaki z wody 150g Bukiet jarzyn 60g Sok truskawkowy 150g |
Chleb żytni 35g Masło 10g Dżem truskawkowy 5g Herbata z cytryną 150g |
Czwartek 05.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Bułka kajzerka 30g Pasztet drobiowy20g Marchew surowa 15g Kawa mleczna 150g Herbata owocowa 150g |
Krupnik z kaszą na porcjach rosołowych 200g Zapiekanka makaronowa z kiełbasa i warzywami 200g Sok malinowy 150g |
Jogurt „Serduszko” 75g Biszkopty 30g |
Piątek 06.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Pasta jajeczna ze szczypiorkiem 20g Serek kanapkowy 20g Marchew surowa 15g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa pieczarkowa z makaronem na porcjach rosołowych 200g Ziemniaki puree 150g Twarożek ze szczypiorkiem 60g Marchew gotowana Sok wiśniowy 150g |
Pączek 1 szt. Kawa mleczna 150g |