19 - 23 października 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 19.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Schab z koperkiem 25g Ogórek kwaszony 10g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Krupnik z kaszą na porcjach rosołowych 200g Ryż zapiekany z jabłkami i rodzynkami 150g Sok wiśniowy 150g |
Chleb razowy 35g Dżem brzoskwiniowy 5g Masło 10g Herbata z cytryna 150g |
Wtorek 20.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Rogal 30g Masło 10g Miód naturalny 10g Jabłko 10g Kakao 150g Herbata miętowa 150g |
Rosół z makaronem na porcjach rosołowych 200g Pulpety gotowane 60g Sos biały Ziemniaki puree 150g Surówka z selera i marchwi 60g Sok truskawkowy 150g |
Kisiel truskawkowy 150g |
Środa 21.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 35g Masło 10g Ogórek kwaszony 10g Kiełbasa rzeszowska 20g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa jarzynowa ze śmietaną 200g Lazania z mięsem i warzywami 200g Sok truskawkowy 150g |
Rogal 30g Masło 10g Serek kanapkowy 20g Herbata z cytryną 150g |
Czwartek 22.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Kiełbasa śląska 20g Ser żółty plastry 10g Marchew surowa 15g Kawa mleczna 150g Herbata owocowa 150g |
Zupa pomidorowa z ryżem na porcjach rosołowych 200g Wątróbka drobiowa z cebula 60g Surówka z kwaszonego ogórka i jabłka 60g Ziemniaki puree 150g Sok malinowy 150g |
Kaszka manna na gęsto z sokiem owocowym 150g |
Piątek 23.10.2009r. |
Chleb żytni 35g Bułka 30g Masło 10g Dżem z czarnej porzeczki 5g Jajko gotowane Marchew surowa 15g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Kapuśniak z kapusty młodej 200g Racuchy z jabłkiem i cukrem 200g Sok wiśniowy 150g |
Jogurt „Serduszko” 75g Biszkopty 30g |