18 - 22 maja 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 18.05.2009r. |
Kawa mleczna 250g Chleb żytni 45g Chleb razowy 25g Masło 10g Pasztet drobiowy 15g Ogórek zielony 5g Herbata z miętą 250g |
Zupa ziemniaczana na porcjach rosołowych 250g Ryż zapiekany z jabłkami i rodzynkami 200g Sok malinowy 200g |
Chleb żytni 35g Masło 5g Pomidor 5g Ser plastry 10g Szczypiorek 2g Kawa mleczna 250g |
Wtorek 19.05.2009r. |
Chleb żytni 45g Chleb razowy 25g Masło 10g Nutella 5g Ser plastry edamski 10g Herbata z cytryną 200g |
Rosół z ryżem na porcjach rosołowych 250g Ziemniaki z wody 200g Filet z kurczaka panierowany 60g Surówka z selera i jabłka z majonezem 50g napój |
Jogurt Frutti 150g |
Środa 20.05.2009r. |
Chleb żytni 45g Bułka 15g Masło 10g Kiełbasa krotoszyńska 15g Ogórek zielony 10g Pomidor 10g |
Zupa kalafiorowa na porcjach rosołowych 250g Racuchy z jabłkami 200g Sok malinowy 200g |
Chleb razowy 35g Masło 5g Ser kanapkowy 10g Rzodkiewka 3g Kawa mleczna 200g |
Czwartek 21.05.2009r. |
Gorące mleko 200g Kulki czekoladowe 5g Bułka kukurydziana 35g Masło 10g Miód naturalny 5g Jabłko 5g |
Buraczkowa z makaronem na porcjach rosołowych 250g Pieczeń rzymska 50g Ziemniaki 200g Surówka z kapusty białej i marchwi z olejem 50g Sok wiśniowy 250g |
Galaretka z owocami i bita śmietaną 200g |
Piątek 22.05.2009r. |
Kawa mleczna 250g Chleb żytni 45g Masło 5g Pasta jajeczna 15g Rzodkiewka 5g Herbata malinowa 200g |
Krupnik z jarzynami na porcji rosołowej 250g Kotlet rybny z mintaja 50g Ziemniaki 200g Surówka z kapusty kwaszonej 50g Napój truskawkowy 200g |
Bułka 35g Masło 5g Ser Koluś ze szczypiorkiem 5g Kawa mleczna 200g |