16-20 marca 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
16.03.2009 r. Poniedziałek |
Kawa mleczna 200g Chleb 45g Chleb razowy 25g Masło 10g Szynka drobiowa 20g Ogórek kwaszony 10g Herbata miętowa 150g |
Zupa kalafiorowa ze śmietaną na porcji rosołowej 200g Naleśniki z serem 200g Sok malinowy 150g |
Kawa mleczna 150g Masło 5g Chleb razowy 25g Ser Koluś 20g Pomidor 5g |
17.03.2009 r. Wtorek |
Kawa mleczna 200g Chleb 45g Bułka kanapkowa 15g Masło 10g Serek kanapkowy 15g Ogórek 15g Marchew surowa 20g Herbata malinowa 150g |
Rosół z makaronem 200g Udka drobiowe smażone 60g Ziemniaki 150g Sos 30g Surówka z marchwi jabłka i chrzanu 60g Sok truskawkowy 150g |
Kaszka manna na gęsto z sokiem malinowym 150g |
18.03.2009 r. Środa |
Kakao 200g Chleb 45g Masło 10g Bułka kajzerka 15g Kiełbasa śląska 10g Miód naturalny 2g Jabłko 20g Herbata z cytryną 150g |
Zupa porowa z lanym ciastem na porcji rosołowej 200g Wątroba drobiowa 50g Ziemniaki puree 150g Ogórek kwaszony 20g Marchew gotowana 20g Sok wiśniowy 150g |
Jogurt Frutis 150g |
19.03.2009 r. Czwartek |
Kawa mleczna 150g Chleb żytni 45g Masło 10g Ser gouda plastry 10g Jajko gotowane 5g Ogórek zielony 5g Herbata miętowa 150g |
Rosół z ryżem na porcji rosołowej 200g Pulpety gotowane 50g Sos pieczarkowy 30g Ziemniaki 150g Surówka z pory, marchwi i jabłka z majonezem 50g Sok malinowy 150g |
Banan w cieście naleśnikowym 50g |
20.03.2009 r. Piątek |
Kawa mleczna 200g Chleb 45g Pasta jajeczna ze szczypiorkiem 20g Masło 5g Marchew surowa 20g Herbata z cytryną 150g |
Zupa pieczarkowa z makaronem na porcji rosołowej 200g Twarożek z cebulą na listku sałaty 40g Ziemniaki 200g Bukiet z jarzyn z masłem i bułką tartą Sok truskawkowy 150g |
Drożdżówka z jabłkiem 50g Kawa mleczna 150g |
21.03.2009 r. Sobota |
--- | --- | --- |
22.03.2009 r. Niedziela |
--- | --- | --- |