16 - 20 listopada 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 16.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Schab z koperkiem 25g Ogórek kwaszony 10g Pomidor 10g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Krupnik z kaszą na porcjach rosołowych 200g Naleśniki z serem 200g Sok truskawkowy 150g |
Chleb żytni 25g Masło 10g Ser hochland plastry 10g Pomidor 10g Kiełbasa debreczyńska 10g Herbata z cytryną 150g |
Wtorek 17.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Bułka kukurydziana 35g Nutella 10g Masło 10g Jabłko 40g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Rosół z makaronem 250g Gulasz wieprzowy 60g z kasza 100g, Ogórek kwaszony 50g, Sok wiśniowy 150g |
Banan 40g Chrupki kukurydziane 5g |
Środa 18.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Ser hochland plastry 10g Kiełbasa rzeszowska 20g Masło 10g Marchew surowa 15g Herbata owocowa 150g Kawa mleczna 150g |
Rosół z ryżem na porcjach rosołowych 200g Gołąbki 60g Ziemniaki z wody 150g Sos pomidorowy Sok „Kubuś” 150g |
Chleb żytni 40g Dżem brzoskwiniowy 15g Herbata owocowa 150g Mandarynka |
Czwartek 19.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Bułka 35g Serek kanapkowy 20g Masło 10g Pomidor 15g Kiełbasa szynkowa 20g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Rosół z kaszką 200g Filet drobiowy 60g Surówka z marchwi i ananasa z majonezem 60g Ziemniaki 150g Sok malinowy 150g |
Rogal z masłem i miodem 50g Sok „Kubuś” 150g |
Piątek 20.11.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Pasta jajeczna 50g Ogórek kwaszony 10g Kawa mleczna 150g Herbata z cytryną 150g |
Zupa ogórkowa na porcjach rosołowych 200g Kluski śląskie Kapusta kwaszona gotowana 150 g Sok wiśniowy 150g |
Ciastko kruche Sok malinowy |