14 - 18 grudnia 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 14.12.2009r. |
Chleb żytni 35g Bułka kukurydziana 35g Miód naturalny 15g Masło 10g Wędlina 15g Jabłko 40g Herbata miętowa 150g Kawa z mlekiem 150g |
Kapuśniak z kapusty kwaszonek 200g Racuchy z jabłkiem i cukrem 200g Sok wiśniowy 150g |
Rogal 150g Miód 15 g Serek Koluś 20g Herbata 150g |
Wtorek 15.12.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb Razowy 35g Ogórek kwaszony 10g Herbata miętowa 150g Pasztet drobiowy Kawa mleczna 150g |
Rosół z kaszką na porcjach rosołowych 200g Kurczak gotowany w potrawce 150 g Marchew gotowana 60g Biały sos 20g |
Drożdżówka z serem 1sz Kawa mleczna 150g |
Środa |
Chleb żytni 35g Bułka 35g Masło 10g Ogórek konserwowy 15g Ser żółty plastry 20g Kiełbasa szynkowa 20g Herbata z cytryną 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa Ogórkowa na porcjach rosołowych 200g Pulpety gotowane 60g Surówka z białej kapusty i marchwi 60g Ziemniaki z wody 150g Sok malinowy 150g |
Chleb żytni 40g Masło 10g Nutella 10g Herbata z cytryną 150g |
Czwartek 17.12.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Serek Koluś 20g Dżem brzoskwiniowy 20g Kawa mleczna 150g Herbata owocowa 150g |
Rosół z makaronem na porcjach rosołowych 200g Filet z kurczaka 100g Surówka z marchwi i ananasa 150g Sok wiśniowy 150g |
Galaretka z bitą śmietaną150g Wafle kakaowe |
Piątek 18.12.2009r. |
Chleb żytni 35g Chleb razowy 25g Masło 10g Pasta jajeczna ze szczypiorkiem 20g Marchew surowa 15g Herbata z cytryna 150g Kawa mleczna 150g |
Zupa porowa z lanym ciastem na porcjach rosołowych 200g Kluski z boczkiem wędzonym 150g Kapusta kwaszona gotowana Sok truskawkowy 150g |
Biszkopty 30g Jogurt „Fruttis” 75g |