11 - 15 maja 2009 r.
Data | Śniadanie | Obiad | Podwieczorek |
Poniedziałek 11.05.2009r. |
Kawa mleczna 200g Chleb razowy 35g Chleb żytni 45g Kiełbasa koktajlowa 25g Ketchup 2g Ogórek zielony 10g Herbata z cytryną 150g |
Kapuśniak mazurski na porcji rosołowej 200g Makaron z sosem mięsnym i jarzynami 200g Sok wiśniowy 150g |
Rogal 30g Masło 5g Miód naturalny 2g Kawa mleczna 150g Jabłko 35g |
Wtorek 12.05.2009r. |
Kawa mleczna 200g Serek kanapkowy 20g Nutella 10g Chleb żytni 35g Bułka 25g Pomidor 10g Szczypiorek do posypania 1g Herbata z miętą 150g |
Zupa pomidorowa z ryżem na porcji rosołowej 200g Kluski kopytka z boczkiem wędzonym 220g Kapusta kwaszona gotowana 50g Sok truskawkowy 150g |
Banan 40g Ciastko kruche 30g |
Środa 13.05.2009r. |
Kawa mleczna 200g Chleb razowy 35g Masło 10g Pasta z kiełbasy śląskiej 20g Ogórek kwaszony 10g Herbata z cytryna 150g |
Rosół z lanym ciastem i zielona pietruszką Pulpety gotowane 60g Sos pieczarkowy 50g Ziemniaki 150g Bukiet jarzyn 60g Sok malinowy 150g |
Drożdżówka z jabłkiem 60g Kawa mleczna 150g |
Czwartek 14.05.2009r. |
Kakao 200g Bułka 45g Masło 10g Miód naturalny 2g Marchew surowa 5g Herbata z cytryną 150g |
Zupa ogórkowa na porcjach rosołowych 250g Gulasz wieprzowy 60g Kasza 150g Sok malinowy 200g |
Bułka kanapkowa 15g Masło 5g Ser Koluś 5g Kawa mleczna 200g |
Piątek 15.05.2009r. |
Chleb żytni 45g Dżem truskawkowy 5g Masło 10g Ser topiony z warzywami 15g Rzodkiewka 3g Herbata z cytryną 150g |
Kaszka manna na rosole drobiowym 250g Jajko sadzone na listku sałaty 15g Ziemniaki puree 200g Marchew gotowana 3g Ogórek zielony 20g Sok truskawkowy 250g |
Pączki 100g Kawa mleczna 200g |